Eyedust från Make-up Store är vackert glittrig

October 23rd, 2012

När det gäller ögonskugga med glitter så föredrar jag faktiskt eyedust. Bra sådant kan man köpa på Make-up Store. Fast man får se till så att burken är typ igentejpad eller något så att den inte öppnas och en massa glitter flyger ut i hela necessären. Hur som helst ger det ett fantastiskt skimmer! Det blir som en glänsande hinna ovanpå ögonlocket. När man applicerar den här typen av glitter ögonskugga så är det bra om man använder någon typ av redskap som liksom absorberar glittret. För när man lägger det på ögonlocket kan det hända att det liksom “dammar av sig” runt omkring. Och har man då slitit med foundation och puder innan så blir man ju galen om det kommer en massa ögonskugga under halva ögat och på kinden. Skulle det hända brukar jag ta hjälp av tops för att liksom torka upp det. Sen kan det vara ganska smart att innan applicering dutta av glittret mot handen så att det inte dammar så mycket sen när man lägger det på huden i ansiktet.

Så här ser den ut som jag brukar använda:

 

Själv tycker jag det är snyggast om man lägger den här typen av glitter eller eyedust ögonskugga som bas över hela ögonlocket. Sen brukar jag lägga någon vanlig ögonskugga ovanpå. Någon i en mörkare färg helst och något som matchar. Det blir riktigt snyggt, en häftig effekt. Fast såklart bäst till fest, inte innan man går till jobbet. För man ser ut som en typisk partytjej med det där. Snyggast är också om man lägger mindre fokus på läpparna när man har den här typen av lite mer crazy ögonskugga. På så sätt ser man inte helt hysterisk ut och fokus läggs på ögonen.

Jag har förresten lagt in min blogg på Bloggurat.

Leave a Reply

Reggad på Commo.se     Blogglista.se     SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg     Besökstoppen     Nätets bästa sajter!     Load.dk - Top Sites     Svenskasidor    : Sidsamlingen - Länkarkiv och Artikelkatalog