Bästa tipset mot mörka ringar

October 31st, 2012

Vad ska man göra åt mörka ringar under ögonen? För mig började det när jag fyllde 27 så det är helt klart ett åldertecken. Det är som att ögonhålorna blir mer ihåliga eftersom volymen i hyn försvinner när man blir äldre. Jag har inte testat så många olika krämer som skulle kunna eliminera själva de mörka ringarna på sikt då jag är skeptisk till att det är själva huden i sig på mig som behöver förbättras. Men för dem som har fått ytliga blodkärl kring ögonen och där det verkligen är själva huden som blivit mörkare kan det säkert fungera. Om ni känner till någon sådan ögonkräm får ni gärna tipsa i kommentarerna! Sen kan jag även rekommendera den här sidan om ansiktsvård och lite till.

Det jag i stället har gjort är att försöka dölja dem med en hudfärgad ögonkräm. Nämligen den här:

 

Det är alltså Garnier Skin Naturals, anti dark circles. Det är en roll-on för övrigt, så man ska kunna rulla ut det direkt under ögonen. Detta tycker jag dock inte fungerar så bra. När man använt den ett tag läcker det ur rätt mycket kring kulan så då är det bättre att ta med ett finger och applicera försiktigt. Kom ihåg att ta ett tunt lager och se upp så det inte blir en kant mellan huden runt ögat och kindbenet. Jag tycker den här ögonkrämen täcker de mörka ringarna riktigt bra och den är numera obligatorisk i min make-up. Fortfarande kan man se en inbuktning i visst ljus och ögat ser mer insjunket ut. Men det har inte med mörka ringar eller någon typ av färg på huden att göra utan det är som sagt själva skelettet. Det svarta i huden täcks nästan helt perfekt och man kan ju såklart även reglera hur mycket kräm man vill applicera. Så Garnier kan jag rekommendera! Den är dessutom väldigt mjuk och len och känns inte uttorkande.

Här är en som har skrivit en lång artikel om detta med påsar och mörka ringar och vilka produkter som kan passa.

Leave a Reply

Reggad på Commo.se     Blogglista.se     SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg     Besökstoppen     Nätets bästa sajter!     Load.dk - Top Sites     Svenskasidor    : Sidsamlingen - Länkarkiv och Artikelkatalog