Påsar, svullna ögonlock och ögonlocksoperationer – puh!

November 7th, 2012

De flesta får vid något tillfälle påsar under ögonen. Själv har jag dock någonting så konstigt som påsar ovanpå ögonen! Det låter knäppt, så låt mig förklara. Det är som att området ovanpå ögonen blir svullet ibland. Särskilt om det är varmt eller om jag är trött. Det började när jag var typ 22. Jag var på semester i Medelhavet och så bara plötsligt när jag kollade mig i spegeln såg jag att jag hade dubbla ögonlock på ena ögat! Det har hållit i sig sedan dess, bara det att nu är det tre ögonlock i stället för som förut, två. :D Visst är det irriterande! På bild ser det dessutom ut som om mitt ena öga är större än det andra.

Jag vet inte om det har med att göra att mina två ansiktshalvor är assymetriska eller olika stora eller något. Min mamma har klagat över att hon har så stora påsar ovanpå ögonen, eller hängande ögonlock eller vad man ska säga, att hon måste spärra upp ögonen med vilja nästan jämt för att kunna se ordentligt. Hon funderade faktiskt på att göra en ögonlocksoperation. Det skulle kosta 15.000 tydligen men problemet var all tid man var tvungen att vara borta från jobbet plus att man inte tålde sol så bra efter operationen så det var ingen idé att göra den på semestern. Men vi får se, jag kommer att berätta här i bloggen ifall hon bestämmer sig för att göra den.

Min mamma klagar ofta över påsar under ögonen också. Jag antar att det finns operation för att få bukt med dem också men det är ju mest en estetisk grej så då får man fundera ytterligare en extra gång ifall det är värt pengarna. Sen var det ett par RayBan solglasögon som vi hade fått som liksom lutade inåt. Då sa min mamma att de var perfekta för att hålla påsarna under ögonen på plats! Hahaha, där har ni en bra affärsidé, ni får den av mig! ;)

Här finns annars en tjej som tipsar om en produkt från Garnier som ska vara bra mot påsar, men folk verkar skeptiska i kommentarerna.

Leave a Reply

Reggad på Commo.se     Blogglista.se     SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg     Besökstoppen     Nätets bästa sajter!     Load.dk - Top Sites     Svenskasidor    : Sidsamlingen - Länkarkiv och Artikelkatalog