Superbillig ögonpenna från eBay

November 21st, 2012

Ögonpennor finns i massa olika utföranden. Flytande eyeliner för den som gillar det, eyeliner kräm, eyeliner som är som en penna och slutligen kajalpenna. Min favorit är ögonpennan som är som en torr eyeliner men ändå inte är en riktig penna. Utan det är en sådan som man vrider upp spetsen på, typ som vissa kulspetspennor. Den är bra till att måla enbart ett streck om man nu vill ha det (blir inte lika skarpt som kajal) eller så kan man använda den till att måla ett streck utanpå ögonskugga. Det blir en jäkligt fin markering faktiskt, ramar in ögat snyggt. Jag hittade min på eBay. Här kan ni få en länk till den.

Och här är en bild som jag har tagit på den:

 

Den var ganska bra. Kanske lite svår att måla med utanpå ögonskugga, ni vet så där så att strecket inte blir helt solitt utan typ som när man målar med vattenfärg utanpå pastellkritor. Men den var inte dålig på samma sätt som den billigaste sorten utan den var klart godkänd. Dessutom kostade den ju bara typ 18 kronor med frakt så inte mycket att klaga på där. ;)

Som sagt, mitt tips är att måla en tunn linje precis ovanför övre fransraden utanpå befintlig ögonskugga så att man ramar in ögat. Sen är det många som undrar hur sjutton man ska få det snyggt om man ska måla med ögonpenna under ögat. Jag tycker det brukar bli bäst om man inte målar under hela ögat utan bara i slutet av det. Man kanske inte ska ta den mörkaste färgen heller, ta hellre den näst mörkaste. Sedan kan man även sudda ut linjen med en tops så den inte blir så skarp. Sedan tycker jag att på mig själv i alla fall brukar det se mycket bättre ut om jag även har målat innanför den nedre fransraden. Men var försiktig med detta om du har känsliga ögon eller lätt blir överkänslig.

Leave a Reply

Reggad på Commo.se     Blogglista.se     SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg     Besökstoppen     Nätets bästa sajter!     Load.dk - Top Sites     Svenskasidor    : Sidsamlingen - Länkarkiv och Artikelkatalog