Xlash på ögonbrynen?

December 16th, 2012

Ni har väl hört debatten om Xlash? Att det skulle vara skadligt för ögonen? Egoina skrev till företaget och hörde med dem om Xlash innehöll detta skadliga ämne men de sa att det inte gjorde det. Dock vet man ju inte vad det innehåller, alla dessa produkter är rätt så nya och man vet ju inte ännu vad som kan vara skadligt och ej. Så jag vet faktiskt inte om jag skulle våga använda någon form av ögonfransserum på ögonfransarna. Däremot fick jag en bra idé genom att läsa en av kommentarerna på Egoinas blogg och det var att man lika gärna kan använda serumet på ögonbrynen!

När jag var 18 hade jag “hela” snygga ögonbryn men allteftersom åren gick så försvann alltmer hår från den yttersta delen av brynet. Nu har jag bara halva ögonbryn men jag fyller i resten med en penna och hittills har ingen märkt något (tror jag i alla fall, hahaha!). Men nu blev jag som sagt sugen på att prova Xlash på ögonbrynen för att se om man kan få tillbaka lite av hårväxten där. För håren är liksom inte helt borta utan det har bara blivit väldigt mycket tunnare. Efter att ha spelat TP råkar jag dessutom veta att ögonbrynen är det område på kroppen som har flest hårstrån. Så kanske helt klart värt ett försök. Ytterligare lite tips kring ögonbryn.

Om ni har testat detta får ni gärna kommentera! Jag lovar att återkomma om jag testar detta.

 

Leave a Reply

Reggad på Commo.se     Blogglista.se     SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg     Besökstoppen     Nätets bästa sajter!     Load.dk - Top Sites     Svenskasidor    : Sidsamlingen - Länkarkiv och Artikelkatalog