Med fokus på ögonen

September 29th, 2012

Vad är viktigare i en make-up om inte ögonen? Det börjar med bra hudvård. Att hitta krämer som stramar upp och gör att huden runt ögonen ser frisk ut. Sedan kommer sminket. Det kanske roligaste av allt. Ögonskugga, kajal, eyeliner och mascara – det finns ju så många produkter att välja mellan, det är en djungel där ute! Och så slutligen hälsa och vård av ögonen som gör att de alltid ser så friska och unga ut som möjligt.

Detta och lite till får du tips om i den här bloggen. Hoppas att du ska finna några av tipsen intressanta!

Kram,

Ylva-Li.

Leave a Reply

Reggad på Commo.se     Blogglista.se     SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg     Besökstoppen     Nätets bästa sajter!     Load.dk - Top Sites     Svenskasidor    : Sidsamlingen - Länkarkiv och Artikelkatalog