Billiga och bra lågbudgetmärken på smink

September 30th, 2012

Jag har länge varit ett fan av IsaDora ögonskuggor och även deras andra smink. Märket har ni nog sett, det säljs främst på H&M och Kicks och utmärker sig eftersom det är så billigt (eller ja, främst därför). I alla fall, jag har nog använt det sen 10 år tillbaka. Kan säga att det är helt okej! Ingenting går upp mot Clinique (mitt favoritmärke) men om man jämför med andra märken så är det inte säkert att dyrast alltid vinner. Särskilt ögonskuggan från IsaDora tycker jag är väldigt bra. Den går att använda både till fest och vardag och den har ordentliga färger också. Inte mesiga färger som inte ens syns på ögonlocket (det tycker jag tyvärr är rätt vanligt). Så jag kan absolut rekommendera IsaDora!

Här är en ögonskugga som jag haft i säkert ett decennium:

 

Den färgen är typ smutsbrun men det är jättesnyggt att lägga ovanpå en bronsigare brun ögonskugga eller kanske utanpå en ljusare brun. Sen efter det brukar jag lägga lite svart längst ut i kanten (slutet av yttre ögonvrån). IsaDora funkar både att applicera på andra ögonskuggor och andra skuggor kan appliceras ovanpå den (ett måste i min bok!). Som ni ser är den mycket dryg också, jag har som sagt haft den i säkert tio år. Den har inte försämrats ett smack heller utan funkar lika bra nu som då. På senare tid har jag också börjat använda den andra, ljusare delen i paletten. Jag har kommit på att man kan lägga den först av alla över hela ögonlocket för att sedan börja jobba med de mörkare skuggorna. Sen kan man om man vill även lägga en liten highlight i främre ögonvrån, helst med en sådan där rund ögonskuggsapplikator. Så ljusar det upp hela ögat snyggt!

Vilka är era favoritmärken inom budgetsmink? IsaDora eller något annat, okänt märke kanske?

Leave a Reply

Reggad på Commo.se     Blogglista.se     SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg     Besökstoppen     Nätets bästa sajter!     Load.dk - Top Sites     Svenskasidor    : Sidsamlingen - Länkarkiv och Artikelkatalog